Vampyr ömsar skinn – förblir avskalad

Share Button

Det är dags att ömsa skinn. Företaget vampyr har gått i dvala och inom någon timme gör bloggarna med samma namn likadant. Välkommen till min nya hemvist här på Avskalad, där jag från och med i dag kommer bli mer personlig och mestadels prata om det ständigt föränderliga livet på Göteborgs-Posten.

Tidningsvärlden är i en fas av stor förändring och varje dag är sällan den andra lik – samtidigt så är vi kanske inte bäst på att tala om vad som faktiskt händer, för det är långt mycket mer än det som syns i våra egna kanaler, samt Medievärlden och Dagens Media. Här kommer jag berätta om en del av dessa förändringar, för att skapa diskussion och få nya insikter inom främst mina egna områden, vilka är läsarlojalitet och sociala medier med fokus på att skapa upplevelser, bygga relationer och främja engagemang. Men det blir också ett sätt för mig själv att ta ett steg tillbaka och försöka se på och reflektera över mitt eget arbete med andra ögon.

Den nya bloggen kommer presentera den avskalade versionen av livet på ett mediehus.