Om bloggen

Avskalad är min, Markus Odevalls, personliga blogg. Mer personlig än så tänkte jag dock inte bli här, eftersom bloggen fokuserar på vad jag arbetar med professionellt.

Efter åtta år i Göteborg flyttade jag hösten 2015 hem till Luleå. Här driver jag relativt nystartade bolaget Eljester. Tidigare har jag bland annat jobbat för Göteborgs-Posten och Stampen Media Group, samt Resultatfabriken Consulting.

Min personliga målsättning med Eljester är att påverka riktningen för hur lokal nyhetsjournalistik och regional utveckling drivs. Till dags dato har vi lanserat de digitala tjänsterna Norrbotten, Västerbotten, Hockey, Jobb och PulsVi utför också konsultuppdrag för bolag som vill utveckla sina förmågor inom sociala medier och publicering.

Den här bloggen är ett utlopp för mina egna spridda tankar om framför allt mediabranschens utveckling. Är en artikel för navelskådande för att publiceras på Eljester så hamnar den förmodligen här.

Kontakta mig gärna via Twitter eller LinkedIn. Om du hellre vill skriva ett mail så kan du skicka det till markus (a) avskalad.se.